Η Απόλαυση

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Η φιλοσοφία μας είναι εμπνευσμένη από τις γαστρονομικές παραδόσεις της Νάξου με στόχο να αναβιώσουμε τις γεύσεις και τα αρώματα του ναξιώτικου γαστρονομικού πλούτου. Σας προσκαλούμε σ’αυτό το γαστρονομικό ταξίδι...

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το εστιατόριό μας βρίσκεται στο Καστράκι της Νάξου, στη διασταύρωση Αλυκού – Καστρακίου. Ο χώρος μας είναι καθημερινά ανοιχτός απ’ το πρωί ως το βράδυ και σας προσκαλούμε να τον επισκεφθείτε για να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που βασίζεται στην παράδοση, στα προϊόντα της ναξιώτικης γης και στην αξία του ναξιώτικου τρόπου ζωής.

Η φιλοσοφία μας είναι εμπνευσμένη από τις γαστρονομικές παραδόσεις της Νάξου με στόχο να αναβιώσουμε τις γεύσεις και τα αρώματα του ναξιώτικου γαστρονομικού πλούτου.

Σας προσκαλούμε σ’αυτό το γαστρονομικό ταξίδι...

- Δείτε την βιντεοπαρουσίαση του εστιατορίου μας στο Touristorama channel -

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Η κουζίνα μας βασίζεται αποκλειστικά σε παραδοσιακές συνταγές και στις αρχές που διέπουν την αυθεντική ναξιώτικη κουζίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι ντόπιοι κάτοικοι της Νάξου δίνουν εδώ και χρόνια ψήφο εμπιστοσύνης στην Απόλαυση και την επισκέπτονται χειμώνα – καλοκαίρι. Ενώ οι επισκέπτες του νησιού αναζητούν το εστιατόριό μας επίμονα για να απολαύσουν τις Ναξιώτικες γεύσεις για τις οποίες έχουν ακούσει τόσα πολλά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΡΗΣ & ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΑΡΗ